Wolfgang Grupp: Trigema çalışanı Grupp için dua et- “Bunu öğrendiğimde şok oldum”

Mirkelam

Member
Wolfgang Grupp'ın intihar girişimi memleketi Burladingen'i derinden sallıyor. “Sevgili patronum için her gün dua ediyorum” diyor uzun zamandır. “Her zaman halkına çok iyi baktı,” diyor başka bir sakin.

Eski Trigema patronu Wolfgang Grupp'un intihar girişimi, girişimcinin memleketi olan Almanya-in Burladingen (Baden-Württemberg) boyunca dehşete düştü, şok özellikle harika. Orada, 83 yaşındaki grup sadece bir şirket sahibi değil, aynı zamanda kişisel destekçiler ve tanıdık bir kişidir.

“30 yıldır Legacy'de Trigema'da çalışıyorum. Kocam, kızım ve oğlum burada başardı. Bunu öğrendiğimde şok oldum” diyor “Bild”. Ve ayrıca: “Sevgili patronum için her gün dua ediyorum çünkü onun ayağa kalkmasını istiyorum.”

Bağlantı da şirket dışında harika. “Bir amcanın cenazesinde, Bay Grupp cenaze konuşmasını sürdürdü ve ağladı. Her zaman halkına çok iyi baktı.”

“Beyefendi formatında”

Burladingen Usta Kasap şu kelimelerle alıntılanmıştır: “Şimdi ne olduğunu hala anlayamıyorum – çok formatlı bir beyefendi ile her şeyden.”

Alman girişimcisi ve tekstil şirketi Trigema'nın uzun zaman başkanı bir mektupta işgücüyle temasa geçti ve yaş depresyonu ve intihar girişimi hakkında rapor verdi. “Hayatımı bitirmeye çalıştım,” diye yazdı 83 yaşındaki çocuk aynı zamanda dünya olan mektupta.

“Geri almak istiyorum,” dedi Grupp. Çok çağrılı yaş depresyonundan muzdariptir. Grupp, “Ayrıca hala ihtiyaç duyulup ihtiyaç duymadığını da düşünüyorsunuz,” diye yazdı Grupp. Bir buçuk yıl önce şirketi iki çocuğu Bonita ve Wolfgang'a teslim etti.

Grupp, “Ne olduğundan pişmanım ve geri almak istiyorum.” Bir ek olarak, depresyonlu kişilerin profesyonel yardım almasını ve tedaviye gitmelerini ister.

İntihar düşünceleriniz var mı yoksa bir akraba/tanıdık ile fark ettiniz mi? Yardım Telefon Danışmanlığı Sunum: Anonim tavsiyeler 0800/111 0 111 ve 0800/11 0 222 ücretsiz numaraları altında saat boyunca alınabilir.

İnternette tavsiyeler de http: // www. Phonelsorge.de. Alman İntiharı Önleme Derneği'nin web sitesinde ülke çapında yardım organlarının bir listesi bulunabilir.

coh