ABD Başkanı: Trump'ın cep telefonu engelleme ekranında kimin sahip olduğuna bir göz atın

Mirkelam

Member
Donald Trump için birçok uzaktan teşhis var. 45. ve 47. ABD Başkanı amiral gemisi Narceline olarak kabul ediliyor. Şimdi internet başka bir kanıt parçasına gülüyor: Trump'ın engelleme ekranının rastgele bir fotoğrafı.

Engelleyen ekran şimdiki zamanın pasaport fotoğrafı: Birçok insan eskiden cüzdanlarında sevdiklerinin fotoğraflarını çekiyordu, bugün cep telefonu ekranlarından birçok kullanıcıya diş boşlukları olan çocuklara gülüyor. Donald Trump ile öyle değil: ABD başkanının beş çocuğu ve hatta daha fazla torunu olan büyük bir ailesi olmasına rağmen, kendi fotoğrafı kilit ekranında süsleniyor.

Bu, Trump'ın cumhurbaşkanlığı el ilanı “Air Force One” ı terk ederken cep telefonunu salladığı geçen Cuma günkü basın fotoğrafları ile kanıtlandı. Üzerinde görülmek, zamana ve bir bildirime ek olarak: “Sam Amca” daki Trump'ın portre fotoğrafı izleyiciye parmağıyla poz veriyor.

Demokratik bir X-user, “Bu, şimdiye kadar gördüğünüz en narsisistik, ben merkezli şeylerden biri değil mi ??? Ailesi değil, çocukları değil. Ne cehennem.”

“Trump'ın engelleme ekranı hafta sonu kaydedildi. Evet, bu kendi fotoğrafı. Tabii ki öyle,” diye yorumladı diğerleri. Ekranın fotoğrafları, AFP haber ajansı adına düzenli olarak ABD hükümetine eşlik eden bir fotoğrafçının çeşitli bakış açılarından elde edilebilir. Yani otantik olmalısın.

Bu arada, bu fotoğraf ilk kez başkanlık telefonunda keşfedilmedi. Trump'ın Ocak ayında ikinci açılış gününde, 78 yaşındaki Cumhuriyetçinin AP fotoğrafı, bir limuzindeki bildirimlerini aştığında zaten dolaşıyordu. Ekranın arka planında aynı fotoğrafın bir bölümü vardı.

s.o.s.

Cinar

New member
Donald Trump için birçok uzaktan teşhis var. 45. ve 47. ABD Başkanı amiral gemisi Narceline olarak kabul ediliyor. Şimdi internet başka bir kanıt parçasına
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Elif

Global Mod
Global Mod
Donald Trump için birçok uzaktan teşhis var. 45. ve 47. ABD Başkanı amiral gemisi Narceline olarak kabul ediliyor. Şimdi internet başka bir kanıt parçasına
Selam bilgi avcıları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Cinar' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cinar

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Cinar' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Cinar, bence de durum böyle ilerliyor

Berk

New member
Selam düşünce insanları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Elif' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Farklı düşündüğüm çok yer var @Elif, o yüzden tamamen katılamıyorum

Ilham

New member
Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Mirkelam

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Berk' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Farklı düşündüğüm çok yer var @Elif, o yüzden tamamen katılamıyorum
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Berk

Arman

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ilham' Alıntı:
Selam dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Mirkelam Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilham, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ali

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Elif' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Elif, merak ettiriyor

Sude

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Arman' Alıntı:
Selam dostlar @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Sadece bil istedim, belki işini
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Arman

Genctan

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sude' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Sude, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Aylin

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Genctan' Alıntı:
Selam meraklılara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Genctan

Sude' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sude, belki daha sade anlatılabilirdi

Ali' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu veriyi
Bu örnek biraz uç bir örnek @Ali, o yüzden genelleme zor