Agresif dev toptan: 90 kilo-fish ısırıkları Bavyera Banyo Gölü'nde beş kişi, polis vuruşu

Mirkelam

Member
İki metreden fazla bir balık, Weißenburg-Gunzenhausen'in Bavyera bölgesindeki bir banyo gölünde en az beş banyoda yaralandı. Polis, bir polisin sonunda hizmet tabancasıyla dev fısıltıyı vurduğunu bildirdi. Yetkililere göre, hayvan yaklaşık 90 kilogramdı.

Agresif balıklar Cuma öğleden sonra Brombachsee'de çarpıcı hale gelmişti. Polis, uzun zamandır yüzmek alanında bulunduğunu, çok agresif olduğunu ve tekrar tekrar yıkanan yıkananları olduğunu bildirdi. Yüzücülerin ısırık yaraları, yerinde Kızıl Haç'tan kurtarma işçilerine sağladı.

Zaten “Kuno, Killerwels” dikkat çekmişti

Dev hayvan sakin olmadığı için su görevlisi polisi uyardı. Yetkililer başlangıçta daha fazla saldırıdan kaçınmak için banyo alanını engellediler. Agresif balıklar, yıkananlar ve gölde gerçekleşen bir müzik festivalinin ziyaretçileri için bir güvenlik riski olarak değerlendirildiğinden, acil servisler hayvanı öldürmeye karar verdi.

Bir polis memuru, tabancasıyla yayın balığını çekti. Getiren iki balıkçı daha sonra 90 kilo balığı gölden bir tekne ile kurtarmıştı. Ancak o zaman banyo alanı tekrar serbest bırakılabilir.

Welse son derece büyük olabilir, Almanya'da bir sansasyona neden olurlar. Kuzey Ren-Westphalian Mönchengladbach'ta, örneğin 20 yıl önce, “Kuno, Killerwels” adlı uluslararası medya ünlüsü adı altında bir balık elde etti. O zaman, hayvanın genç bir kesme -saç däckel yuttuğu söyleniyordu. 2003 yılında, Mönchengladbach'taki havuzdaki suda bir yayın balığı öldüğü keşfedildi – hızla “Kuno” olduğu varsayıldı. Balık dolduruldu ve bir müzeye yerleştirildi.

Aylin

New member
İki metreden fazla bir balık, Weißenburg-Gunzenhausen'in Bavyera bölgesindeki bir banyo gölünde en az beş banyoda yaralandı. Polis, bir polisin sonunda
Merhaba paylaşanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Genctan

Global Mod
Global Mod
İki metreden fazla bir balık, Weißenburg-Gunzenhausen'in Bavyera bölgesindeki bir banyo gölünde en az beş banyoda yaralandı. Polis, bir polisin sonunda
Merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Aylin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu bakış açını anlıyorum @Aylin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Genctan' Alıntı:
Merhaba Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bu bakış açını anlıyorum @Aylin, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Arman

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Elif' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde
Haksız değilsin @Elif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cinar

New member
Selam bilgi avcıları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Aylin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Aylin, okurken kafamda oturdu

Ilham

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Cinar' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Aylin, okurken kafamda oturdu
Burada sana %100 katılamam @Cinar, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Mirkelam

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Cinar' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bu örnek aslında konuyu
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Cinar, belki daha sade anlatılabilirdi

Ilham' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Belki haklısın @Ilham, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Arman' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık
Haksız değilsin @Arman ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu