“Almanlara Çok Çok Nefret”: “Hamburg'un Tutulması” nette hakaret ediliyor ve yalancı olarak karaya çıktı

Mirkelam

Member
Mayıs ayında “Hamburg'un tutulduğu” olarak kutlanan Muhammed Al Muhammed, sosyal medyada düşmanlık ve hakaretlerden muzdarip. 19 yaşındaki Suriyeli, 23 Mayıs'ta Hamburg'un tren istasyonunda bir bıçak saldırganını durdurdu ve daha fazla insanın yaralanmasını engelledi. Suçtan sonra, İnternet gönderilerinde bunun bir yalan olduğu söylendi: “Bence hepsi oldukça incitici, ama bana izin vermek için çok fazla izin vermemeye çalışıyorum” dedi.

Diğer Suriyelilerden ve göçmenlerden çok güzel, minnettar bir haber aldı. Amal 2022'ye göre 2022'de sadece Almanya'ya gelen ve güvenli ikamet durumu olmayan El Muhammed, “Ama aynı zamanda Almanlara karşı sonsuz bir nefretim var. Bana yalancı diyorlar. Neden yaptıklarını bilmiyorum. Yanlış bir şey yapmadım,” dedi.

Tepkilere rağmen tekrar tekrar hareket edeceğini söyledi. “İnsanlığım insanların nasıl bıçaklandığını ve sonra susturmamı izlememe izin vermiyor. Kötü bir şey yapmadım, insan bir şey yaptım, Tanrı'ya şükür” dedi.

Suçtan kısa bir süre sonra, Muhammed Al Muhammed'in yok olduğu söylenen sayısız görev ortaya çıktı. “Hamburg'un Kahramanlığı” medyanın bir icadıdır. Buna ek olarak, kendisine ve diğer mültecilere karşı çok fazla nefret söylemi vardı.

İddia edilen fail Lydia S. (39), 23 Mayıs'ta akşamları Hamburg Merkez İstasyonu'ndaki bir platformda bıçakla 15 kişiyi yaraladı ve polise göre üç kişi farklı yaralanmalara maruz kaldı. Akıl hastası kadın zaten yargıç önüne getirildi ve psikiyatriye talimat verdi.

Cinar

New member
Mayıs ayında "Hamburg'un tutulduğu" olarak kutlanan Muhammed Al Muhammed, sosyal medyada düşmanlık ve hakaretlerden muzdarip. 19 yaşındaki Suriyeli, 23
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam

Ali

New member
Mayıs ayında "Hamburg'un tutulduğu" olarak kutlanan Muhammed Al Muhammed, sosyal medyada düşmanlık ve hakaretlerden muzdarip. 19 yaşındaki Suriyeli, 23
Selam herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Cinar' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cinar

Sude

New member
Merhaba teknoloji severler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ali' Alıntı:
Selam herkese Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ilham

New member
Selam üstatlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Cinar' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Cinar, iyi oldu

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Cinar' Alıntı:
Kısaca diyeyim @Cinar, konu düşündüğümden genişmiş

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Cinar' Alıntı:
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Cinar, belli ki iyi araştırmışsın

Berk

New member
Merhaba üretim tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Tilmac' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Kısaca diyeyim
Farklı düşündüğüm çok yer var @Tilmac, o yüzden tamamen katılamıyorum

Genctan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Buradaki teorik çerçeve
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Genctan

Ilham' Alıntı:
Selam üstatlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu açıklama ile birkaç
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ilham, belki daha sade anlatılabilirdi