Avusturya: Alman yürüyüşçü Saalfelden'de çöktü ve öldü

Mirkelam

Member
Nürnberg'den bir kadın Avusturya Saalfelden'de yürüyüş yaparken yaklaşık 30 metre düştü ve ölümcül bir şekilde yaralandı. Salzburg Dağ Muhafızlarının açıkladığı gibi, 68 yaşındaki muhtemelen tökezledi.

Bu nedenle kadın, düştüğünde ve altındaki bir yürüyüş parkurunda kaldığında akrabalarının önünde yürüyüş tırmanışına gitti. Bir doktor ve orada seyahat ettiklerini söyleyen bir doktor, 68 yaşındaki çocuğu yeniden canlandırmaya çalıştı.

Dağ kurtarma hizmetine göre bir dağ kurtarma ve uçuş kurtarma ile canlandırma girişimleri de başarısız oldu. Dağ kurtarma müdürünün başkanına göre, kaza alanında “zaten bazı kazalar oldu”.

Arman

Global Mod
Global Mod
Nürnberg'den bir kadın Avusturya Saalfelden'de yürüyüş yaparken yaklaşık 30 metre düştü ve ölümcül bir şekilde yaralandı. Salzburg Dağ Muhafızlarının
Selam düşünce insanları

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sude

New member
Nürnberg'den bir kadın Avusturya Saalfelden'de yürüyüş yaparken yaklaşık 30 metre düştü ve ölümcül bir şekilde yaralandı. Salzburg Dağ Muhafızlarının
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Arman' Alıntı:
Selam düşünce insanları @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Arman, ama fikir sağlam

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sude' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bence uygulanabilirliği tartışılır
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sude, detay yoğun

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam

Sude' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bence uygulanabilirliği tartışılır
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Berk

New member
Merhaba düşünenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Tilmac' Alıntı:
Selam gençler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sude
Katılmak zorundayım diyemem @Tilmac, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ali

New member
Selam yeni başlayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Genctan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Açıkçası
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Genctan, bazı yerler eksik

Aylin

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Genctan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Mirkelam Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Mirkelam Açıkçası
Haksız değilsin @Genctan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ilham

New member
Merhaba oyun severler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Aylin' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Haksız değilsin
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Aylin, fazlaca iddialı geldi

Berk' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ali' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu yorum
Aslında seni anlıyorum @Ali ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı