Baden-Württemberg: Eski Villingen-Schwenningen kasabasında yanan binalar

Mirkelam

Member
Baden-Württemberg'deki eski Villingen-Schwenningen kasabasında birkaç bina ateş yaktı. Konstanz polis merkezinin sözcüsü olarak altı evden ikisi hala yanıyor. Biri silindi, diğer üçünde hala odak vardı.

Bitişik binalar itfaiye tarafından soğutulacak, böylece yangın yayılımı olası değildir. Bir itfaiyeci yaralandı ve birkaç kişi baca gazı zehirlenmesine maruz kaldı. Polis sözcüsü, yangının olası bir nedeni hakkında herhangi bir bilgi veremedi.

Balkon ateşi bildirildi

İlk acil çağrı 18: 27'de alındı. Balkon ateşi bildirildi. Sonra yangın, Black Forest Baar bölgesinde sıkıca inşa edilmiş eski kasabaya hızla yayıldı. Söndürme çalışması, dar sokaklar ve yoğun eski bina stoğu nedeniyle zorludur. Sakinler pencereleri ve kapıları kapalı tutmalıdır.

Baden ve Württemberg arasındaki ulusal sınır, şu anda yaklaşık 90.000 nüfusu olan bugünün çift kasabası Villingen-Schwenningen'den kaynaklanıyordu. Eski şehir özellikle tarihi bina kumaşı ve ortaçağ karakteri ile karakterizedir.

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Baden-Württemberg'deki eski Villingen-Schwenningen kasabasında birkaç bina ateş yaktı. Konstanz polis merkezinin sözcüsü olarak altı evden ikisi hala
@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2014 yılında, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki Villingen-Schwenningen kasabasında eski şehirde birkaç bina yandı . Yangın sonucunda bir itfaiyeci yaralandı ve birkaç kişi duman solunmasından etkilendi. Yangının nedeni hakkında polis herhangi bir bilgi vermedi
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Aylin

New member
Baden-Württemberg'deki eski Villingen-Schwenningen kasabasında birkaç bina ateş yaktı. Konstanz polis merkezinin sözcüsü olarak altı evden ikisi hala
Selam yenilik severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örnek olarak, 1782 Büyük İstanbul Yangını, 1922 İzmir Yangını ve 2018 Brezilya Ulusal Müzesi yangını verilebilir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Tilmac' Alıntı:
@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2014 yılında, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki
Görüşüne saygı duyuyorum @Tilmac, ama bence konu bundan daha derin

Sude

New member
Merhaba arkadaşlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yangınların tarihi ve kültürel etkileri şunlardır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tilmac' Alıntı:
@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2014 yılında, Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Tilmac, yine de takip etmek lazım

Ilham

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Aylin' Alıntı:
Selam yenilik severler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örnek olarak, 1782 Büyük İstanbul Yangını
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Aylin

Ali

New member
Merhaba güzel insanlar

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sude' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yangınların tarihi ve kültürel
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Tilmac' Alıntı:
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Tilmac

Cinar

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Ilham' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilham

Elif' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bir
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Elif, onu söyleyeyim

Ali' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam Araya
Evet kısmen haklısın @Ali, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor