Bielefeld'deki Bar'dan Önce Saldırı: Polis, Düsseldorf yakınlarındaki 35 yaşındaki şüphelileri tutukladı

Mirkelam

Member
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis sözcüsü DPA hakkında sorulduğunda açıkladığı gibi, ana şüphelinin “sınırın güvenliği” dir.

Daha önce, Pazartesi akşamı Heiligenhaus'ta suçla bağlantılı bir SEK görevi vardı. Buna ek olarak, müfettişler Pazar gününe kadar saldırıya bağlı olan komşu Velbert'te daha fazla konuşlandırmaya taşınmışlardı.

Bir adam Pazar sabahı erken saatlerde sivri bir nesne olan beş kişiyi yaraladı, dördü ciddi bir şekilde. Kurbanlar, kutladıkları Bielefeld şehir merkezinin kuzeybatı kenarında bir barın önünde durmuşlardı-Bielefeld futbol sahnesinden gelmeleri gerekiyordu. Kendilerini darbelerle savundular ve kaçan saldırganı yaraladılar. Suç mahalli Bielefeld Merkez İstasyonu yakınlarındaki yüksek bir yolun altında yer almaktadır.

Dünya bilgisine göre, yaralılar Güchersloh bölgesinden 22 yaşında, 26 yaşındaki Bielefeld'den, Gülefeld'den 26 yaşında, Bielefeld'den 24 yaşında ve Bielefeld'den 27 yaşında. Polise göre, tüm yaralanmalar artık tehlike yok.

Suç mahallinde izler ararken, yetkililer birkaç bıçak sağladı. Polis sözcüsü Pazartesi sabahı bir bıçakla saldırıp saldırmadığı sorulduğunda şunları söyledi: “Olduğu araç ne soruşturmanın bir parçası.”

Yetkililer ayrıca, iddia edilen failin geride bıraktığı personel belgeleri ve benzin olan bilinmeyen bir sıvı olan bir şişe buldular. Polise göre, Harsewinkel'den 35 yaşındaki bir Suriyeli, şimdiye kadar polis görünmeyen şüpheleniliyor.

Şüphelinin geçici koruma durumu var

Kuzey Ren-Westphalia'nın iç bakanı Herbert Reul (CDU) Pazartesi günü şunları söylemişti: “Sitede ne olduğunu biliyoruz ve kim olduğunu biliyoruz, ama daha fazlası değil.

İçişleri bakanına göre, Suriye Türkiye üzerinden Avrupa'ya girmişti. Aralık 2023'te, Federal Göç ve Mülteciler Ofisi, Almanya'daki adam sığınma başvurusunda bulunduktan sonra geçici bir koruma durumu yayınladı.

Ilham

New member
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis
Merhaba araştırmacılar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam

Genctan

Global Mod
Global Mod
Bielefeld'deki en az beş kişiye bir adamın saldırısından sonra, Düsseldorf yakınlarındaki Heiligenhaus'ta bir şüpheli tutuklandı. Tutuklanan, bir polis
Merhaba teknoloji meraklıları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ilham' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Ilham, onu vurgulaman yerinde

Berk

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Ilham' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Ilham, teşekkür ederim

Cinar

New member
Selam takip edenler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Berk' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Ilham, teşekkür ederim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Berk, o zaman daha ikna edici olurdu

Sude

New member
Merhaba fikirleri olanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Berk' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Mirkelam Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Ilham, teşekkür ederim
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Berk

Ali

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Sude' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese
Burada sana %100 katılamam @Sude, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Genctan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Mirkelam Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Genctan

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Mirkelam

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Elif' Alıntı:
Selam dostlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bunun böyle olmasının
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Elif

Aylin

New member
Selam dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Ali' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Burada sana %100 katılamam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ali

Tilmac' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Mirkelam Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Arka planda
Burada sana %100 katılamam @Tilmac, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Elif' Alıntı:
Selam dostlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile
Fikir güzel ama eksik kalmış @Elif, birkaç örnek daha iyi olurdu