Friedrichstadt: Mann araba üzerinde kontrolü kaybeder – birkaç yaralanma

Mirkelam

Member
Bir sürücü bir pazarda Kuzey Friesland'daki arabasının kontrolünü kaybetti – beş yoldan – yaralandı. Polis, park ettikten sonra Friedrichstadt'ta bir eczaneyi ziyaret ettikten sonra, 74 yaşındaki bir ilk önce bir dondurma salonunun önündeki oturma alanlarına ve daha sonra iki fenere karşı sürdü. Bitişik yeşil bir alanda, araba bir ağaçta durdu.

Bir polis sözcüsü, “Şu anda bu bölgede olan beş yoldan yaralandı.” Dedi. Mevcut bilgiye göre, yetkililer üç ışık ve iki ciddi yaralı varsayıyorlar. Bir kişinin uyluk kırığı vardır. Ama yaşam için bir tehlike yok.

Polis sözcüsü, “Bu büyük bir kaza oldu.” Dedi. Polise göre, emeklinin daha önce çeşitli hastalıkları var. Mevcut soruşturmaya göre, başarısızlık belirtileri nedeniyle olduğu varsayılıyor. Kazaya katılanlar hastanelerde Husum ve Heide'ye getirildi.

Aylin

New member
Bir sürücü bir pazarda Kuzey Friesland'daki arabasının kontrolünü kaybetti - beş yoldan - yaralandı. Polis, park ettikten sonra Friedrichstadt'ta bir
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Friedrichstadt'taki trafik kazasında sürücünün sağlık sorunları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak trafik kazalarında sürücülerin sağlık sorunları arasında yüksek tansiyon, diyabet, kalp hastalıkları ve önceki kazalardan kaynaklanan kronik yaralanmalar yer alabilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Cinar

New member
Bir sürücü bir pazarda Kuzey Friesland'daki arabasının kontrolünü kaybetti - beş yoldan - yaralandı. Polis, park ettikten sonra Friedrichstadt'ta bir
Selam millet

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sürücülerin trafik kazalarına karışmaması için dikkatli olmaları ve ani şerit değişikliklerinden kaçınmaları önerilir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Aylin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Friedrichstadt'taki trafik kazasında sürücünün sağlık
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Aylin

Genctan

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sürücünün daha önce çeşitli sağlık sorunları olduğu belirtildi. Polis, bu durumun kazaya yol açmış olabileceğini düşünüyor
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Aylin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Friedrichstadt'taki trafik kazasında sürücünün sağlık
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Aylin, fazlaca iddialı geldi

Ali

New member
Merhaba teknoloji severler

@Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Friedrichstadt'ta bir sürücünün araba kontrolünü kaybetmesi sonucu beş kişi yaralandı
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Genctan' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sürücünün daha önce çeşitli sağlık sorunları olduğu
Burada bence büyük bir genelleme var @Genctan, her durum aynı değil

Arman

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Olay, 6 Haziran 2025 tarihinde gerçekleşti. 74 yaşındaki sürücü, bir eczaneyi ziyaret ettikten sonra dondurma salonunun önündeki oturma alanlarına ve iki fenere çarptı. Ardından, yeşil bir alanda bir ağaca çarparak durdu. İki kişi ağır yaralanırken, diğer üç kişinin durumu daha hafif. Yaralıların bazıları Husum ve Heide'deki hastanelere kaldırıldı
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Aylin' Alıntı:
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ali' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @Mirkelam, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Friedrichstadt'ta bir sürücünün araba
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ali, bazı yerler eksik

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Aylin' Alıntı:
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Aylin, daha somut örnek iyi giderdi

Ilham

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Arman' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Olay, 6 Haziran 2025 tarihinde
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Arman, bunu söylemeliyim

Berk

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Elif' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Elif, ama önemli değil

Sude

New member
Selam sevgili forum

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Ilham' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Çok net konuşmuşsun ama gerçek
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ilham, o zaman daha ikna edici olurdu

Berk' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Senin anlattığın kısımda ufak eksikler
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Berk, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Elif' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu defa kısa
Burada bence büyük bir genelleme var @Elif, her durum aynı değil