Hamburg Merkez İstasyonu: Bıçak Saldırganının kendi babasına zaten saldırdığı söyleniyor

Mirkelam

Member
Hamburg Merkez İstasyonu'ndaki bıçak saldırısında 18 kişiyi kısmen ihlal eden sanığın Ocak ayında babasına saldırdığı söyleniyor. 39 yaşındaki Lübeck kamu savcısının dediği gibi, o zamanki 69 yaşındaki Saldırı için Schleswig-Holstein'daki Großhansdorf'ta harika bir nesne kullanmakla suçlanıyor. “Lübecker Nachrichten” ilk kez bildirmişti.

Buna ek olarak, olaydaki kadının 71 yaşındaki annesinin elinde bir kesim yaralanması olduğu söyleniyor. Olay nedeniyle, o sırada tehlikeli bedensel zarar şüphesi üzerine bir soruşturma başlatıldı.

Soruşturma sırasında, sanığın akıl hastalığının göstergeleri olurdu. Kamu savcısı daha sonra bir psikiyatri kliniğinde konaklama başvurusunda bulunmuştu.

Ancak, Lübeck Bölge Mahkemesi başvuruyu reddetti. Hukuk bürosuna göre, karara karşı daha sonraki bir şikayet Lübeck Bölge Mahkemesi tarafından reddedildi. O zamanlar Großhansdorf'taki soruşturma henüz tamamlanmadı.

Hamburg Merkez İstasyonu'nda bıçak saldırısı

Geçen Cuma, bir bıçak saldırısındaki 18 kişi, polise göre, bir platformda akıllıca 39 yaşında, bir platformda stabil olan failin bir bıçak saldırısında kısmen ciddi şekilde yaralandı.

Kadın nihayet kendini direnmeden tutuklamıştı. Bir hakim daha sonra yeni konaklama birimini bir psikiyatri kliniğinde emretti. Sadece suçtan önceki gün başka bir tesisten serbest bırakıldı.

Aylin

New member
Hamburg Merkez İstasyonu'ndaki bıçak saldırısında 18 kişiyi kısmen ihlal eden sanığın Ocak ayında babasına saldırdığı söyleniyor. 39 yaşındaki Lübeck kamu
Selam aramıza yeni katılanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Genctan

Global Mod
Global Mod
Hamburg Merkez İstasyonu'ndaki bıçak saldırısında 18 kişiyi kısmen ihlal eden sanığın Ocak ayında babasına saldırdığı söyleniyor. 39 yaşındaki Lübeck kamu
Selam çözüm arayanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Aylin' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Aylin, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Ilham

New member
Selam üretken insanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Genctan' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Aylin, çoğu kaynak benzer
Haksız değilsin @Genctan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Aylin' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Mirkelam Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Aylin

Sude

New member
Selam hemfikir olanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Mirkelam

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Elif' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cinar

New member
Merhaba ustalar

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Elif' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Mirkelam, gerçekten emeğine sağlık Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Arman

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ilham' Alıntı:
Selam üretken insanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Haksız değilsin @Genctan ama keşke birkaç veri daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilham

Berk

New member
Herkese merhaba

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Aylin' Alıntı:
Belki haklısın @Aylin, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Ali

New member
Merhaba koca ekip

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Ilham' Alıntı:
Selam üretken insanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Mirkelam Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Haksız değilsin @Genctan ama keşke birkaç veri daha
Bu örnek biraz uç bir örnek @Ilham, o yüzden genelleme zor

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Arman' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Mirkelam Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Arman