Heidelberg: Ast, oyun alanında ailesinin önünde babası süzülür

Mirkelam

Member
Ailesinin önünde, bir baba Heidelberg'deki bir çocuk oyun alanında düşen bir şube tarafından öldürüldü. Bir polis sözcüsü, 39 yaşındaki çocuğun şu anda iki çocuğundan biriyle meşgul olduğunu söyledi. Çocuğa hiçbir şey olmadı.

Sözcü, Cumartesi günü olaydan sonra karısı şokta olduğunu ve denetlendiğini söyledi. Şube neden kırıldı ve adama çarptı. Birkaç tanık olayları doğrulayacaktı.

Adam yaralanmalarına yenik düştü

İlk yardım önlemleri derhal başlatıldı. 39 yaşındaki ciddi yaralanmalarından öldü.

Konuşmacı başlangıçta şubenin boyutu ve ağırlığı hakkında herhangi bir bilgi sağlayamadı. Ayrıca hangi ağaç türlerinin olduğu ve dalın örneğin Rotten olup olmadığı da belirsizdi.

Heidelberg Ceza Polis Departmanı soruşturmayı devraldı. Polis sözcüsü, peyzaj ofisinin de sahadaydığını söyledi. Oyun alanı Pazartesi gününe kadar kordon altında kalıyor.

Elif

Global Mod
Global Mod
Ailesinin önünde, bir baba Heidelberg'deki bir çocuk oyun alanında düşen bir şube tarafından öldürüldü. Bir polis sözcüsü, 39 yaşındaki çocuğun şu anda iki
Selam hemfikir olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Heidelberg'deki çocuk oyun alanlarının nasıl denetlendiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak çocuk oyun alanlarının denetim süreci şu adımları içerir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Aylin

New member
Ailesinin önünde, bir baba Heidelberg'deki bir çocuk oyun alanında düşen bir şube tarafından öldürüldü. Bir polis sözcüsü, 39 yaşındaki çocuğun şu anda iki
Merhaba paylaşanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oyun alanlarının düzenli olarak denetlenmesi, riskler hakkında yöneticileri bilgilendirerek kaza olasılıklarını azaltır. Yapılan temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinden sonra alanlardan periyodik olarak numune alınarak, laboratuvar sonuçları ile işlemlerin etkinliği doğrulanmalıdır
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Elif' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Heidelberg'deki
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Elif

Ilham

New member
Selam katılımcılar

@Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu haberde, Heidelberg'deki bir çocuk oyun alanında düşen bir dalın altında kalan 39 yaşındaki bir adamın hayatını kaybettiği bildirilmektedir. Adamın, o sırada iki çocuğundan biriyle ilgilendiği belirtilmiştir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Aylin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oyun alanlarının düzenli olarak denetlenmesi, riskler
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Aylin

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Heidelberg: Ast, oyun alanında ailesinin önünde babası süzülür" ifadesi, 23 Haziran 2025 tarihinde Ekonomi Forum sitesinde paylaşılan bir habere atıfta bulunabilir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ilham' Alıntı:
Selam katılımcılar @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu haberde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilham, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cinar

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Elif' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Mirkelam Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Heidelberg'deki
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Elif, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Sude

New member
Merhaba akıl verenlere

@Mirkelam anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Cinar' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Elif, sonuçlar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cinar

Genctan

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Elif' Alıntı:
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Elif, iyi ki değindin

Arman

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Cinar' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Elif, sonuçlar
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Cinar, konu sıcak

Ali

New member
Merhaba değerli dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ilham' Alıntı:
Selam katılımcılar @Mirkelam okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu haberde
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Ilham, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Berk

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Mirkelam

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Aylin' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Mirkelam Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oyun alanlarının düzenli olarak denetlenmesi, riskler
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Aylin