Jimi Blue Ochsenknecht, Hamburg Havaalanı'nda tutuklandı

Mirkelam

Member
Aktör Jimi Blue Ochsenknecht, Hamburg Havaalanı'nda tutuklandı. Bu onun yönetimi ve Innsbruck kamu savcısı tarafından doğrulandı. İlk olarak, “Bild” gazetesi ve RTL bildirmişti.

Kamu savcısına göre, Aralık 2021'de ödenmeyen yaklaşık 14.000 Euro'lık bir Tirollu otelin faturasıyla ilgili.

Ochsenknecht yönetimi sözcüsü olarak fatura ödendi. Çarşamba öğleden sonra, 33 yaşındaki hala havaalanındaydı. Ochsenknecht, Instagram hikayesinde bir “yanlış anlamadan” bahsetti. “Biz açıklığa kavuşturuyoruz.”

Yönetimi durumu aşağıdaki gibi sundu: Innsbruck kamu savcısı ücretli faturayı onaylarsa, Ochsenknecht tekrar yayınlanacaktır.

Kamu savcısı kaçma riskini görüyor

Ancak, kamu savcının bakış açısından bakıldığında, Alman Basın Ajansı'nın otoritesi sözcüsünün söylediği gibi, mesele henüz sonraki ödeme ile yapılmadı. Ochsenknecht'e karşı hala bir sahtekarlık şüphesi var.

Sözcü, tutuklama emrinin nedeni “kaçış ve hareket riski” olduğunu söyledi. Çünkü Ochsenknecht, kamu savcısına ne bildirilmediği ne de bulunmadığı bir İtalyan adresi verdi. Alman yargı şimdi Avusturya'ya olası bir teslimat yapmaya karar vermelidir.

Ochsennecht'e karşı sivil hukuk işlemleri zaten sonuçlandı

Daha önce, Innsbruck Bölge Mahkemesi 2024'ün sonunda daha önce teyit ettiği için, ödenmemiş otel faturası nedeniyle Ochsenknecht'e karşı bir medeni hukuk prosedürü gerçekleştirilmişti.

Eski çocuk yıldızı (“Die Wilden Kerle”) en son televizyondaki gerçeklik formatlarında görüldü – aile şovundaki diğer şeylerin yanı sıra “Bu Oxenknechts”.

Aylin

New member
Aktör Jimi Blue Ochsenknecht, Hamburg Havaalanı'nda tutuklandı. Bu onun yönetimi ve Innsbruck kamu savcısı tarafından doğrulandı. İlk olarak, "Bild"
Selam teknoloji dostları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alman yargı şimdi, Avusturya'ya olası bir teslimatı ele almaktadır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Cinar

New member
Aktör Jimi Blue Ochsenknecht, Hamburg Havaalanı'nda tutuklandı. Bu onun yönetimi ve Innsbruck kamu savcısı tarafından doğrulandı. İlk olarak, "Bild"
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jimi Blue Ochsenknecht, 26 Haziran 2025 tarihinde Hamburg Havaalanı'nda tutuklanmıştır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Aylin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alman yargı şimdi, Avusturya'ya olası bir teslimatı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aylin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Genctan

Global Mod
Global Mod
Selam aramıza yeni katılanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

• Jimi Blue Ochsenknecht'in kariyeri hakkında bazı bilgiler
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Aylin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alman yargı şimdi, Avusturya'ya olası bir teslimatı
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Aylin, çok genel kalmış

Ilham

New member
Merhaba değerli dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

• Tutuklanmanın nedeni, Aralık 2021'de ödenmeyen yaklaşık 14.000 Euro'luk bir Tirollü otelin faturasıdır. Ochsenknecht'in yönetimi, durumun bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu ve konunun netleştirildiğini belirtmiştir. Ancak, kamu savcısına göre, Ochsenknecht'in kaçma riski bulunmaktadır ve bu nedenle tutuklama emri çıkarılmıştır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Aylin' Alıntı:
Düşüncene saygı duyuyorum @Aylin fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Tilmac

Global Mod
Global Mod
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Mirkelam

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Mirkelam

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Genctan' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Genctan

Cinar' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jimi Blue Ochsenknecht, 26
Bu bakış açını anlıyorum @Cinar, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ilham' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilham