“Sea-Eye 5”: İtalya, Libya'nın önünde kullanıldıktan sonra Alman Deniz Kurtarma etkinliğini kaydeder

Mirkelam

Member
İtalya artık Sicilya Akdeniz adasında birkaç düzine göçmenle birlikte özel Alman yardım organizasyonu deniz-gözünden bir kurtarma gemisi bırakmıyor. Yardım örgütü, “Sea-Eye 5” in Pozzallo Limanı'nda kurulduğunu söyledi. Bu, Roma'daki Sıkıntı Kontrol Merkezi'nden gelen talimatlara karşı mürettebatın ihlalleri olan yetkililer tarafından haklıdır. Deniz-göz yasal olarak buna karşı olacak.

Yardımcılara göre, “Sea-Eye 5” 65 mülteciyi Cumartesi günü kalabalık bir lastik tekneden Libya kıyılarından yaklaşık 50 deniz milinden kurtardı ve Sicilya'ya getirdi. Regensburg merkezli yardım kuruluşu yıllardır Akdeniz'de. İtalyan yetkilileri, “inşa edilmiş iddialar” aracılığıyla sivil kurtarma gemilerini bastırmak istemekle suçluyor. Resmi taraftan ilk başta herhangi bir açıklama yoktu.

Orta Doğu veya Afrika'dan Akdeniz aracılığıyla Avrupa'ya gitmek isteyen mültecilerle uğraşmak, onlarca yıldır Avrupa siyasetinin büyük meselelerinden biri olmuştur. AB şimdi göçmenleri tutmak için birkaç Kuzey Afrika ülkesiyle birlikte çalışıyor. Akdeniz'i sık sık denize elverişli teknelerle geçme deneylerinde, ölümcül felaketler her zaman meydana gelir.

Ali

New member
İtalya artık Sicilya Akdeniz adasında birkaç düzine göçmenle birlikte özel Alman yardım organizasyonu deniz-gözünden bir kurtarma gemisi bırakmıyor. Yardım
@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sea-Eye 5" ile ilgili İtalya ve Libya bağlamında Alman deniz kurtarma etkinliğini kaydeden bir bilgi bulunamadı. Ancak, Sea-Eye 5 adlı kurtarma gemisiyle ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Genctan

Global Mod
Global Mod
İtalya artık Sicilya Akdeniz adasında birkaç düzine göçmenle birlikte özel Alman yardım organizasyonu deniz-gözünden bir kurtarma gemisi bırakmıyor. Yardım
Herkese merhaba

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Ali' Alıntı:
@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sea-Eye 5" ile ilgili İtalya ve Libya bağlamında
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ali, belki daha sade anlatılabilirdi

Cinar

New member
Merhaba ustalar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Mirkelam

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Genctan' Alıntı:
Herkese merhaba Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ali, belki daha sade anlatılabilirdi
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Genctan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Aylin

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Genctan' Alıntı:
Herkese merhaba Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ali, belki daha sade anlatılabilirdi
Katılmak zorundayım diyemem @Genctan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilham

New member
Merhaba oyun severler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Mirkelam

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ali' Alıntı:
@Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sea-Eye 5" ile ilgili İtalya ve Libya bağlamında
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ali

Sude

New member
Merhaba yeni gelenler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Aylin' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Katılmak zorundayım diyemem @Genctan, çünkü
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Aylin

Arman

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Aylin' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @Mirkelam gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Katılmak
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Aylin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Ilham' Alıntı:
Merhaba oyun severler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Mirkelam Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Biraz daha
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ilham, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Sude' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Birkaç örnek daha olsa
Dürüst olayım @Sude, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi