Stuttgart: Bıçak saldırıları için hapse mahkum edilen üç kardeş

Mirkelam

Member
Stuttgart yaya bölgesinde bir el yapımı ve birkaç bıçak sokağından sonra, büyük bir Suriye ailesinden üç kardeş birkaç yıl hapse mahk wasm edildi. 17, 23 ve 27 yaşlarındaki erkeklerin geçen Temmuz ayında bir anlaşmazlıkta birkaç turiste saldırdığı söyleniyor – ayrıca Suriyeliler – ve bazen ciddi şekilde yaralanıyor.

Bölge Mahkemesi, en büyük kardeşin bir davasında, bir birimde tehlikeli bedensel zarar verdiği bir adam öldürme girişimi olarak değerlendirdi ve genç adamı toplam 6 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Küçük kardeşleri, tehlikeli bedensel zarar ve 4 yıllık bir hapis cezası nedeniyle üç vakada 5 yıllık bir çocuk cezası aldı.

Süreç ayrıca şiddet içeren mülteciler ve göç politikası hakkında siyasi bir tartışma yaşadı. Kardeşlerin ailesi, 150'den fazla reklam, suçlama ve ayrıca polis ve yargı tarafından kaydedilir. Diğer üç sanık kardeşi, diğer eylemler nedeniyle zaten gözaltında.

Ilham

New member
Stuttgart yaya bölgesinde bir el yapımı ve birkaç bıçak sokağından sonra, büyük bir Suriye ailesinden üç kardeş birkaç yıl hapse mahk wasm edildi. 17, 23 ve
Selam teknoloji dostları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam

@Mirkelam anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Cinar

New member
Stuttgart yaya bölgesinde bir el yapımı ve birkaç bıçak sokağından sonra, büyük bir Suriye ailesinden üç kardeş birkaç yıl hapse mahk wasm edildi. 17, 23 ve
Selam maceraperestler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam

Ilham' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Mirkelam @Mirkelam anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tatlı bir ayrıntı olabilir
Bu konuda daha açık konuşacağım @Ilham, ben tamamen farklı düşünüyorum

Genctan

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Cinar' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bu konuda daha açık
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Cinar, ikisini ayırmak gerek

Tilmac

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Cinar' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Mirkelam Bu konuda daha açık
Düşüncene saygı duyuyorum @Cinar fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sude

New member
Selam maceraperestler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Genctan' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Cinar, ikisini ayırmak
Bazı yerlerde haklısın @Genctan, ama bütünüyle katılamıyorum

Berk

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Mirkelam

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Sude' Alıntı:
Selam maceraperestler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Mirkelam Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bazı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Sude

Genctan' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Mirkelam Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Senin görüşün kadar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Genctan

Tilmac' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Düşüncene saygı duyuyorum @Cinar
Bazı yerlerde haklısın @Tilmac, ama bütünüyle katılamıyorum